Menu Sluiten

Reportagewerk

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over reportagewerk kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Reportagewerk

Zwangerschapsfotografie | Fotoshoot | Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reportagewerk

vergaderen werken ateliers studentenkamers community over ons terug naar homepage in de reeks in focus richtenwede schijnwerperopdemensen en gebeurtenissen dielabora de abdij en de keizersberg vormgeven en gaven doorheen de tijd.deze week is dat fotografe amp kunstenares marilyn de smet. Wie ben je mijn naam is marilyn de smet en ik zou mezelf omschrijven als een optimistisch persoon een romantische ziel eneen dromer. Ik ben mama van twee kindjes en daarnaast ook een avonturier een natuurvrouw een surfer een zeefanaat iemand die graag buiten is iemand die creatief door het leven surft zeg maar. Een levensgenieter voil wat doe je op labora ik heb hier een atelier. Da s echtmijn plekje mijn maryland zeg maar waar ik echt volledig mezelf kan zijn en mezelf kan ontwikkelen op creatief niveau reportagewerk prijs Ik maak hier beelden en objecten op verschillende manieren fotografisch met collage met epoxy of met andere materialen. In mijn werk speelt mijn intutie een cen.

login home geschiedenis ons aanbod labo reportages fototoestellen gsm kaders foto s contact login home geschiedenis ons aanbod labo reportages fototoestellen gsm kaders foto s contact login voor al uw reportagewerk kan u bij ons terecht studio reportage op de eerste verdieping boven de winkel beschikken wij over een studio ruimte. Dit is de plaats waar eddy met veel plezier en creativiteit de opnames tot stand laat komen. Babyrsquos kinderen communie tieners portretten huwelijken jubileums familie groepen. U vraagt en wij bespreken en voeren uit. Buitenreportages ook voor al uw reportages op verplaatsing zoals bedrijfsfeesten huwelijken communie of portret in een natuuromgeving. Vraag vrijblijvend inlichtingen foto eddy diksmuidelaan berchem foto.eddyskynet.be www.fotoeddy.be openingsuren di vrij amp za amp zondag en maandag gesloten volg ons op facebook gt contacteer ons fotoeddy contact e.

Informatie over Reportagewerk

nl nl en digitale evenementen videocommunicatie webinar studio s ons verhaal jobs contact nl en digitale evenementen videocommunicatie webinar studio s ons verhaal jobs contact reportages werken met videoreeksen lukt niet altijd. Soms zijn er zaken die op een bepaald moment of plaats opgenomen moeten worden bekijk ons aanbod van reportagewerk Het momentum voor het opnemen van je video is dus vaak cruciaal. Het maken van videoreportages vraagt daarom een andere aanpak. En die verder gaat dan enkel het filmen van hetgeen er gebeurt. Want dat momentum moet ten volle benut worden. En wij weten hoe. Hoe vertel authentieke verhalen. Vraag ons wat het belangrijkste is bij een goede reportage en we antwoorden unaniem authenticiteit . Niet alleen wil je een interview met iemand die weet waar het over gaat je doet dit liefst ook in een omgeving die het verhaal versterkt. Want sommige zaken moet je als ki.