Menu Sluiten

Studiowerk Fotograaf

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over studiowerk fotograaf kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Studiowerk Fotograaf

Fotografie | Fotoshoot | Zwangerschapsfotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Studiowerk fotograaf

spring naar inhoud toggle sidebar oktober november de dorpsfotograaf hendrik masselis in wevelgem d streek die oplicht als je anno de rntgenkaart van dorpsfotografen bekijkt het zuiden van westvlaanderen. Op enkele vierkante kilometers lijkt het hier te krioelen van fotowinkels ieper menen wervik dadizele ik belandde in wevelgem bij fotograaf hendrik masselis studiowerk fotograaf zijn zeer gewild Toen ik hem belde voor een afspraak was hij druk bezig met het afwerken van communiefoto s. En straks binnen een uurtje vertrekt hij op reportage. ik doe veel studiowerk portretten van kindjes koppels gezinnen maar ook bedrijfsfotografie en huwelijksreportages. Alles wat zo n beetje binnen mijn mogelijkheden ligt lacht hij. Drie generaties ervaring ik ben de derde generatie van fotografie masselis. In de jaren opende mijn grootvader ro.

model jeugd familie sensueel natuur over mij portfolio model bezoek deze portfolio november jeugd bezoek deze portfolio november familie bezoek deze portfolio november sensueel bezoek deze portfolio november over mij ik ben luc van acker woonachtig te bornem en hou mij sinds met fotografie bezig. Ik zie mezelf als een amateurfotograaf die steeds bijleert. Aangezien mijn chassis het bouwjaar vermeldt heb ik de fotografie toch vrij laat ontdekt. De interesse is getriggerd door mijn toenmalig beroep als verkoper in een vestiging van het ondertussen failliet verklaarde photohall r.i.p.. Om fototoestellen te kunnen verkopen moet men immers de nodige kennis opdoen. Ik voelde mij verplicht om de handleidingen van de spiegelreflex ter hand te nemen en mij ook via youtube in de wereld van d.

Feiten over Studiowerk fotograaf

login home geschiedenis ons aanbod labo reportages fototoestellen gsm kaders foto s contact login home geschiedenis ons aanbod labo reportages fototoestellen gsm kaders foto s contact login studio hubert toen in hubert janssen het beroep van fotograaf overnam van zijn te jong gestorven broer besefte hij waarschijnlijk niet dat een fotografen familie gestart was. Studio hubert begon in de ridder van ranstlei te mortsel. Kort daarna verhuisde de zaak naar deurnestraat . Studio hubert wist de term rdquokunstfotografierdquo in mortsel een plaats te geven De toekomst over studiowerk fotograaf Samen met zijn vrouw josephine kregen ze dochters en zonen. Tijdens de oorlogsjaren werd de zaak tot maal toe platgebombardeerd. Elke keer w.