Menu Sluiten

Professionele Fotoshoots

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over professionele fotoshoots kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Professionele Fotoshoots

Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Professionele fotoshoots

overslaan en naar de inhoud gaan de tuindagen de tuindagen van mei home tuindagen deelnemers plan deelnemen overnachten in de buurt vorige edities het kasteelpark het kasteelpark wandelen meer over het park het werk van roger raveel jouw event corporate events de locatie professionele fotoshoot overnachten in de buurt contact private events feestlocatie fotoreportage overnachten ter plaatse overnachten in de buurt contact tickets media media hires beelden visuals accreditatie contact menu professionele fotoshoot de locatie professionele fotoshoot overnachten in de buurt contact al vaak hebben professionele fotografen het park van beervelde gekozen voor hun fotoshoots professionele fotoshoots prijs Hiervoor stellen we graag het hele domein ter beschikking. Op weekdagen kan er gebruik gemaakt worden van het gehele koetshuismet zijn sfeervol binnenplein en authentieke paardenstallen. De orangerie kan dan zowel gebruikt worden voor makeup en omkleden van de modellen als voor de fotoshoot en voor de catering. prijzen.

about us expertises realisaties contact nl fr en close contacteer ons decorbouw d decorstukken op zoek naar een decorontwerper die uw unieke decorstukken blitse blikvangers en sprekende showelementen kan realiseren plug n play werkt creatieve concepten en structuren uit voor reclamespots tv en filmdecor modeshows fotoshoots pretparken etc. Als ervaren decorbouwer is geen enkel idee te gek voor ons. Decor ontwerpen maken of kopen bent u op zoek naar unieke decorstukken blitse blikvangers en sprekende showelementen voor de aankleding van decors plug n play werkt creatieve concepten en gespecialiseerde structuren uit voor decors en decorstukken voor films tv reclamespots modeshows fotoshoots showrooms etalages tentoonstellingen musea pretparken enz. Creatieve en kwalitatieve decorbouwer gezocht decorstukken zijn vaak speels creatief en kleurrijk maar moeten tegelijk ook licht duurzaam hanteerbaar n betaalbaar zijn. Dat is net de st.

Mededeling over Professionele fotoshoots

fr nl toggle navigation photointhebox cadeaubon photointhebox voor koppel photointhebox voor familie photointhebox voor dieren photointhebox for baby photointhebox voor model photointhebox voor paard onze diensten fotoshoot bij u thuis foto animatie bij u thuis huwelijk mobiele studio bedrijf contact klantenruimte klantenservice een vraag infophotointhebox.be wees onze gastvrouw en ontvang een leuk cadeau foto animatie bij u thuis beschrijving herenig je familie en vrienden met een drankje en waarom niet een paar dingen om te knabbelen het is altijd leuk en geniet thuis van professionele fotoshoots een echt moment om te delen Selectie over professionele fotoshoots Ik ben genteresseerd foroanimatie thuis met vrienden wil je een fotoanimatie organiseren met vrienden beantwoord de vragenlijst zodat we uw fotoanimatie kunnen oraganiseren date region gewest westvlanderenoostvlanderenlimburg.