Menu Sluiten

Professioneel Studiowerk

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over professioneel studiowerk kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Professioneel Studiowerk

Zwangerschapsfotografie | Fotografie | Fotoshoot | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Professioneel studiowerk

de vonk projecten broeikas artistieke expressie cursusaanbod ruimte nodig zaal deejaylab studio werkplek contact werk mee word lid word vrijwilliger word werknemer deejaylab studio bij de vonk ben je aan het juiste adres de vonk ruimte nodig zaal dj lab studio werkplek deejaylab platen draaien livesets oefenen of opnemen met professioneel materiaal van pioneer welkom in het deejaylab van jeugdhuis de vonk studio jouw rhymes spitten op een beat zang opnemen of je eigen track producen met diverse programma s welkom in de studio van jeugdhuis de vonk wil je graag meer info of reserveren stuur gerust een berichtje op facebook naar steffie van de vonk of een email naar emailprotected professioneel studiowerk : vind meer info hier Wil jij graag leren draaien of producen hou ons jaarlijks cursusaanbod in het oog. Download hier het reglement. Trouwe bezoeker van het d.

home bouwpromotoren tuinarchitectuur interieurdesign artistiek werk media contact tekenbureau hand getekend ontwerp tekenaar aan het werk. Unieke tekeningen. Product visualisaties grafisch vormgever grafisch designer. Tekeningen van bijgebouwen. Info avond voor buurtbewoners inplanting nieuwe situatie. Van begin tot afgewerkte high end renders. Mobiliteit projecten infrastructuur wegen aanpassingen her aanleg kruispunten De toekomst over professioneel studiowerk Belichting aan passen voor de juiste sfeer en tijd moment simulaties van het licht morgens of s avonds. Infoavond voor buurtbewoners inplanting nieuwe situatie. Van begin tot afgewerkte high end renders. Nieuwe straat situatie in beeld brengen virtuele voorstelling her aanleg straat veiliger maken voor de bewoners. Tekeningen van eiken bijgebouwen. Eiken terras over.

Interesse in Professioneel studiowerk

.