Menu Sluiten

Professioneel Modellenwerk

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over professioneel modellenwerk kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Professioneel Modellenwerk

Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Professioneel modellenwerk

farce cancan menu toggle navigation home voorstellingen kleuteronderwijs lager onderwijs secundair onderwijs avondvoorstellingen referenties over kathleen sterckx biografie theater is een constante in kathleen s leven. Zij volgde al op zeer jonge leeftijd een jeugdopleiding theater professioneel modellenwerk gratis levering Vanaf jaar speelde ze dan ook al in heel wat stukken van de playerwater companie waaronder de belangrijkste rollen waren roxanne in cyrano van edmond rostand liza in de kooltjeszifters van willi de wit de boerin in de boerin die sterft van karel van de woestijne en de vrouwelijke hoofdrol in de getuige van knarf van petecom. Na hogere studies in antwerpen met succes afgerond te hebben bleef ze ook in antwerpen wonen en volgde daar een jarige theateropleiding. .

home diensten projectmanagement interimfuncties toetsingen incidenten en calamiteitenonderzoek trainingen opleidingen producten vereenvoudiging kwaliteits managementsysteem laboratoria vereenvoudiging kwaliteits managementsysteem zorginstelling werkwijze modellen werkwijze insideout model veranderingsmodel fasenmodel kerteza academy over kerteza over kerteza casussen referenties team team werken bij kerteza nieuws contactcontacteer ons nieuwsbriefschrijf u hier in organisatiefolderdownload hier de folder volg kerteza privacy policy toetsingen kerteza de meest efficinte weg naar uw doelen wilt u weten hoe futureproof uw organisatie is kerteza stuurt een adviseur die de situatie in beeld brengt en toetst uw org.

Kennis over Professioneel modellenwerk

home model worden modellen hostessen partners verkiezingen events extra s historiek boek contact menu home model worden modellen hostessen partners verkiezingen events extra s historiek boek contact stijlvolle promotie voor uw event of business volledig op maat naar uw visie mannequins dressmen modeshows fashion classes fotomodellen hostessen hosts demonstratrices events bekijk onze opleidingen fashion classes model worden modellenbureau models inc. International wil je graag model worden models inc. International helpt nieuwe en bestaande modellen aan opdrachten en opleidingen om een succesvol model te worden informatie over professioneel modellenwerk De opdrachten gaan van catwalk tot fotoshoots en of hostessenwerk. Inschrijven als hostess inschrijven als model inschrijven fashion classes praktische informatie over fashion classes heb je nog geen ervaring met modellenwerk maar wil je graag een model worden de fashion classes van models inc. Staan open voor iedereen je leert er de knepen van het modellen vak en wordt er opgeleid tot een allround catwalk en fotomo.