Menu Sluiten

360 Graden Foto

Zidis is een productiehuis dat bedrijfsfilms, rekruteringsvideo`s, veiligheidsvideo`s ontwikkeld.

Hey, welkom bij ZIDIS!

Wij zijn een videoproductiehuis uit hartje Antwerpen. Ons team van 15 bevlogen medewerkers is dagelijks in de weer om jullie boodschap te vertalen in net dat ietsje meer. Want, een video zegt dan ook ZO-VEEL meer dan een klassiek “dankjewel” mailtje, een online vacature of een saaie presentatie.

Het is simpel! Wij toveren jullie verhaal om in een concept met een script EN daarbovenop regisseren wij de hele productie zodat jij zorgeloos achterover kan leunen! Klinkt goed toch?

Sinds 2005 hebben wij onnoemelijk veel beelden mogen maken. Van bedrijfsfilms tot product videos, aftermovies tot explainer videos, safetyvideos tot animatievideos, noem maar op! Bedankt daarvoor!

Wij willen ook heel graag met jullie samen werken! Wat we voor jullie kunnen doen:

Nog niet overtuigd? Vraag gerust eens na bij onze klanten of bekijk onze 2020 showreel even. šŸ˜‰
Tot binnenkort!?

60432096043209

De meeste productiehuizen bieden eveneens fotografie aan. 360 graden fotografie wint ook in het bedrijfsleven aan belang. Een belangrijke factor bij 360 graden fotografie zijn de lenzen die worden gebruikt. Er worden lenzen van hoge kwaliteit gebruikt op de camera, en deze zullen je in staat stellen om een effect te creƫren dat je doet glimlachen elke keer dat je naar het beeld kijkt dat je hebt vastgelegd. De lenzen moeten in staat zijn om de lens goed scherp te stellen, en ze moeten in staat zijn om de benodigde hoeveelheden licht te leveren om de lens goed te kunnen scherpstellen. De lens die je gebruikt moet in staat zijn om op een object scherp te stellen zonder vervorming of aberraties, en je moet ook in staat zijn om de beelden te bekijken die met de lenzen zijn gemaakt.

Naast de.

More info

tags: 360 Graden Fotografie Antwerpen – Aftermovie Laten Maken – Bedrijfsfilm – BedrijfsvideoĀ“s – Eventfotografie – 

Wenst u meer info over 360 graden foto kijk dan vlug op https://www.zidis.be | 360 Graden Foto

Fotografie | Videoproductie | Grafisch En Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

360 graden foto

home portfolio film over ons contact more use tab to navigate through the menu items. Over photology reeds meer dan jaar zijn wij de ideale partner voor al uw foto en filmopdrachten. Wij beschikken over een uitgebreide selectie foto en filmmateriaal voor zowel werk in onze studio als bij u op locatie. Het werken bij u op locatie heeft als voordeel dat er logistiek geen transport van artikelen naar onze studio moet worden geregeld. Alles wordt bij u ter plaatse geshoot zodat de tijd van de fotoshoot optimaal wordt benut. Wij maken bij u ter plaatse een mobiele studio aan 360 graden foto voor uw firma op maat In het andere geval zijn er onze twee studios voorzien van alle apparatuur om u de beste beelden te garanderen en dit binnen het beste tijdsbestek en aan voordelige tarieven. Bewegende beelden zijn hot vandaag dus beschikken wij over de mogelijkheid om uw artikels in graden fotografie aan te leveren. Daartoe behoren ook graden interieurs en zelfs sferische panoramas die uw volledig bedrijf in beeld brenge.

skip to content wezelpad tessenderlo belgi infoddrone.be home over ons diensten lucht foto video inspecties d dmapping thermografie h h observatie contact klanten home over ons diensten lucht foto video inspecties d dmapping thermografie h h observatie contact klanten thermografie thermografie met de nieuwe zenmuse xt thermische camera van dji ontworpen door de toonaangevende fabrikant van thermische camera s flir kunnen wij snel en veilig koude en of warmte verliezen vaststellen isolatie defecten zonnepaneel fouten en nog zoveel meer Ons voorstel over 360 graden foto Deze biedt een hoge thermische gevoeligheid c en kan warmtebeelden tonen met x pixels of x pixels afhankelijk van het model. De hoge gevoeligheid zorgt voor een zeer contrastrijk thermisch beeld ideaal voor analyses en detectie. Beide camera s zijn verkrijgbaar met vier lens opties voor vier verschillende field of views om aan de verschillende toepassingsbehoeften te voldoen. De zenmuse xt is gestabi.

Data over 360 graden foto

voorstelling techniek referenties faq contact skycam nieuws no results samenwerking met roularta index.php nieuws samenwerkingmetroularta samenwerking met maes concept immo index.php nieuws samenwerkingmetmaesconceptimmo drone voor de aankoop van de drone werd er aan research gedaan naar welke drone de beste eigenschappen heeft. Uiteindelijk besloten we de dji inspire aan te kopen. Wij baseerden ons op de volgende aspecten het belangrijkste onderdeel van elke drone is de camera. Deze drone beschikt over een camera met megapixels voor scherpe foto s met een . Inch sony sensor. De lens is mm f . En heeft negen afzonderlijke lenselementen. Die elementen zijn nodig voor het maken van video s in de hoge k resolutie. De camera van de dji inspire kan in de hoogste resolutie frames per seconde opnemen in de iets lagere resolutie van p haalt de camera fps. Uiteraard beschikt de dji inspire over beeldstabilisatie dankzij de zenmuse x gimbal. Vanwege het beweegbare landingsgestel kun je altijd graden opnames maken zonder dat de drone zelf in beeld komt.dit alles zo.