Menu Sluiten

Expressieve Beelden

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over expressieve beelden kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Expressieve Beelden

Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expressieve beelden

nlnl benl befr wie zijn we contact pers pro onze titels webshop onze producties onze bioscopen wie zijn we contact pers pro onze titels webshop onze producties onze bioscopen onze titels webshop kijk digitaal onze producties onze bioscopen film financiering josep foto s synopsis josep is een animatiefilm van aurel die werd geselecteerd in de officile selectie van het afgelopen filmfestival van cannes. Via prachtige beelden en een unieke stijl vertelt aurel ons het waargebeurde verhaal van josep bartol verzetsstrijder en tekenaar die tijdens het dictatoriale regime van franco terechtkomt in een concentratiekamp in frankrijk expressieve beelden voor bedrijven op maat Met stemmen van sergi lpez en slvia prez cruz originele muziek van slvia prez cruz. Februari . Compleet overweldigd en onvoorbereid door de stroom aan spaanse vluchtelingen die het regime van franco trachten te ontvluchten vindt de franse overheid er niets beter op dan deze spaanse burger.

skip to content home voorstellingen mag ik meedoen minnie s maanmissie hennie de heks vliegen dat wil ik ook rosamarie de ridder die bang was in het donker sol de mol praktisch voorstelling reserveren nieuwsbrief prijs technische info over wortel contact poppentheater wortel professioneel rondreizend theater met potische beelden en gevoelige verhalen voor kinderen van tot jaar home voorstellingen mag ik meedoen minnie s maanmissie hennie de heks vliegen dat wil ik ook rosamarie de ridder die bang was in het donker sol de mol praktisch voorstelling reserveren nieuwsbrief prijs technische info over wortel contact home over wortel over wortel het wortelteam geert van doorselaere spel organisatie mira valea technische ondersteuning decor spel johan dils spel decor technische ondersteuning christine braem poppen en decor martina hering poppen en decor bruno smeyers poppen e.

Wat je wil weten over Expressieve beelden

home woning en villabouw appartementen bedrijfsgebouwen onze aanpak te koop t vraag nu offerte appartementen de juiste mensen en het juiste materiaal als erkend familiebedrijf steunen we op een jarenlange ervaring in de bouwwereld. Daardoor kunnen we u bij bouwbedrijf ivo frans provincie antwerpen een feilloze uitvoering van appartementsbouw en eigen projecten garanderen Het toekomstperspectief van expressieve beelden We werken met vakbekwame mensen en uitstekende materialen waardoor we in staat zijn de constructie met een hoogstaande afwerking in een handomdraai te realiseren. Van ruwbouw tot afwerking of u nu kiest voor enkel ruwbouwwerken of voor een totaal afgewerkt gebouw bouwbedrijf ivo frans uit mol zorgt ervoor. We overlopen uw wensen we stellen een duidelijk plan op en we zijn vertrokken met ons bouwbedrijf ontwikkelen we bovendien o.