Menu Sluiten

Expressieve Beelden

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over expressieve beelden kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Expressieve Beelden

Zwangerschapsfotografie | Fotoshoot | Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expressieve beelden

ga naar hoofdinhoud ga naar zoek stadsplan burgerzaken vrije tijd grondgebiedzaken onderwijs sociaal huis werken amp ondernemen ontdek ninove wegenwerken xeb xecd wat zoek je zoekenxebtoggle navigatiexed home ontdek ninove ninove t stad kunst in de stad marathonlopers marathonlopers dit figuratieve expressieve beeld van drie marathonlopers die zich over de finishlijn gooien is van de hand van jan de groef. Het beeld kwam er in naar aanleiding van een ontwerpwedstrijd voor een kunstwerk in de stad en staat op het plein voor het ninia winkelcentrum. Over de kunstenaar het sculpturale oeuvre van jan de groef deg weelde focust op de menselijke figuur waarvan de anatomie het best tot zijn recht komt in zijn levensgrote beelden. Vanuit de diverse materialen ontstaan atleten grote en krachtige sporters die in het heetst van de strijd tijdens de eindsprint alles geven. Gespierde lichamen gefocuste blikken betrekken de kijker mee in de competitie expressieve beelden zijn zeer gewaardeerd De .

innoba innoba over collectie innoba custom innoba viridi innoba green unique pottery contact nl i en i de i fr innoba over collectie innoba custom innoba viridi innoba green unique pottery contact mehr more child achter elk product schuilt het verhaal van de materialen waaruit het is samengesteld de zorg waarmee we ze selecteren en de technieken waarmee ze worden bewerkt. Wij houden van staal we begrijpen het op de voet en bewerken het met veel zorg en passie. Wij kiezen hout uit verantwoord beheerde bossen en behandelen het met de zorg die een levend materiaal verdient De verkoopwaarde van expressieve beelden We hebben ons laten inspireren door beton zijn expressieve kracht en materile aard. Wij worden nooit moe het te bestuderen te ontwikkelen en het beter en duurzamer te laten presteren. enkele voorbeelden this page is still unde.

Het terrein van Expressieve beelden

skip to content home voorstellingen mag ik meedoen minnie s maanmissie hennie de heks vliegen dat wil ik ook rosamarie de ridder die bang was in het donker sol de mol praktisch voorstelling reserveren nieuwsbrief prijs technische info over wortel contact poppentheater wortel professioneel rondreizend theater met potische beelden en gevoelige verhalen voor kinderen van tot jaar home voorstellingen mag ik meedoen minnie s maanmissie hennie de heks vliegen dat wil ik ook rosamarie de ridder die bang was in het donker sol de mol praktisch voorstelling reserveren nieuwsbrief prijs technische info over wortel contact home over wortel over wortel het wortelteam geert van doorselaere spel organisatie mira valea technische ondersteuning decor spel johan dils spel decor technische ondersteuning christine braem poppen en decor .