Menu Sluiten

Studiowerk Aanbod

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over studiowerk aanbod kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Studiowerk Aanbod

Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Studiowerk aanbod

maak een afspraak werkwijze werkwijze contactlenscontrole hoe verloopt je contactlens aanpassing servicepack allin lenzenabonnement studiowerk aanbod gevraagd info lenzen info lenzen soorten lenzen oogzorg faq terugbetaling lenzen verklarende woordenlijst bestellen bestellen lenzen vloeistoffen accessoires over ons blog contact inloggen inloggen werkwijze contactlenscontrole hoe verloopt je contactlens aanpassing servicepack allin lenzenabonnement info lenzen soorten lenzen oogzorg faq terugbetaling lenzen verklarende woordenlijst bestellen lenzen vloeistoffen accessoires over ons blog contact maak een afspraak home werkwijze servicepack allin lenzenabonnement contactlenscontrole waarom een oogcontrole hoe verloopt je contactlens aanpassing servicepack allin lenzenabonnement le.

close hoofdnavigatie wat wij doen werk klanten blog over ons jobs cta contact hoofdnavigatie wat wij doen werk klanten blog over ons jobs cta contact menu kruimelpad home wat wij doen branding grafisch ontwerp branding amp grafisch ontwerp bereik het juiste publiek met sterke offline communicatie die aanzet tot actie sprekende beelden sterke bedrijfsidentiteit duidelijke resultaten logo en huisstijl een logo laten ontwerpen dat binnenkort op je eigen visitekaartjes prijkt een huisstijl met alles erop en eraan met veel enthousiasme en professionaliteit neemt gbl studio jouw logo en huisstijl voor haar rekening. Corporate of net conceptueel maar telkens vergezeld door de creativiteit waar we voor staan. More magazine papier is terug van .

De discipline van Studiowerk aanbod

jeugdhuis de vonk de vonk is een open huis voor jongeren van en rond geel. Een plaats waar je kan hangen en jezelf zijn maar ook bijleren creren organiseren feesten ondernemen en experimenteren. De vonk projecten broeikas plateau evenementen ruimte nodig zaal deejaylab studio atelier open contact werk mee word lid word vrijwilliger word werknemer jeugdhuis de vonk de vonk is een open huis voor alle jongeren in het hart van geel. Het is een plek op het kruispunt van jong initiatief creatief experiment en ondernemerszin. Ontmoeten feesten creren leren en gewoon doen staan centraal het nut van studiowerk aanbod Jongeren verwerven op een laagdrempelige manier skills en vinden er hun passie. De vonk geeft je een duwtje in de rug. Onze projecten broeikas plateau hebben de vonk als uitvalsbasis. Broeikasdoet jonge ondernemers groeien maak van jouw droom een straffe onderneming. Je scherpt jouw skills aan krijgt bakken inspiratie en coaching op maat. Plateaudaagt je uit tot creatief experiment plateau is het artistiek project van jeugdhuis de vonk in geel. Jongeren t.