Menu Sluiten

Studiowerk Aanbod

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over studiowerk aanbod kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Studiowerk Aanbod

Fotoshoot | Fotografie | Zwangerschapsfotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Studiowerk aanbod

login home geschiedenis ons aanbod labo reportages fototoestellen gsm kaders foto s contact login home geschiedenis ons aanbod labo reportages fototoestellen gsm kaders foto s contact login studio hubert toen in hubert janssen het beroep van fotograaf overnam van zijn te jong gestorven broer besefte hij waarschijnlijk niet dat een fotografen familie gestart was. Studio hubert begon in de ridder van ranstlei te mortsel. Kort daarna verhuisde de zaak naar deurnestraat . Studio hubert wist de term rdquokunstfotografierdquo in mortsel een plaats te geven. Samen met zijn vrouw josephine kregen ze dochters en zonen. Tijdens de oorlogsjaren werd de zaak tot maal toe platgebombardeerd studiowerk aanbod zijn zeer gewild Elke keer wist hubert zich terug op te werken. Toen ook nog hun dochtertjes omkwamen bij het bombardement werd na de oorlog de naam van de zaak veranderd ter nagedachtenis van joseke en berthje. Fotostudio jose berth onder de naam fotostudio jose berth werd aan een nieuwe toekomst gewerkt..

webshop maak een afspraak services contactlenscontrole waarom een oogcontrole aanpaskosten servicepack allin lenzenabonnement lenzen kopen met of zonder abonnement info lenzen algemeen zachte contactlenzen vormstabiele contactlenzen nachtlenzen sclerale lenzen keratoconus lenzen iris painted lenzen multifocale lenzen behandelingen myopie management droge ogen blepharitis regel webshop team extra info blogberichten faq terugbetaling lenzen verklarende woordenlijst contact inloggen inloggen services contactlenscontrole waarom een oogcontrole aanpaskosten servicepack allin lenzenabonnement lenzen kopen met of zonder abonnement info lenzen algemeen zachte contactlenzen vormstabiele contactlenzen nachtlenzen sclerale lenzen keratoconus lenzen iris painted lenzen multifocale lenzen behandelingen myopie management droge ogen blepharitis regel webshop team extra info blogberichten faq terugbetaling lenzen verklarende woordenlijst conta.

Het laatste nieuws over Studiowerk aanbod

jeugdhuis de vonk de vonk is een open huis voor jongeren van en rond geel. Een plaats waar je kan hangen en jezelf zijn maar ook bijleren creren organiseren feesten ondernemen en experimenteren. De vonk projecten broeikas artistieke expressie cursusaanbod evenementen ruimte nodig zaal deejaylab studio werkplek open contact werk mee word lid word vrijwilliger word werknemer jeugdhuis de vonk de vonk is een open huis voor alle jongeren in het hart van geel. Het is een plek op het kruispunt van jong initiatief creatief experiment en ondernemerszin Belangstelling i n studiowerk aanbod Ontmoeten feesten creren leren en gewoon doen staan centraal. Jongeren verwerven op een laagdrempelige manier skills en vinden er hun passie. De vonk geeft je een duwtje in de rug. Onze projecten broeikas artistieke expressie hebben de vonk als uitvalsbasis. Broeikasdoet jonge ondernemers groeien maak va.