Menu Sluiten

Fotosessies

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Architectuurfotografie – Bedrijfsfotografie – Eventfotografie – Fotografie Events – Fotografie Lentefeesten – 

Wenst u meer info over fotosessies kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Fotosessies

Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Fotosessies

menu muziek portret momenten reizen over contact muziek portret momenten reizen over contact algemene voorwaarden algemene verkoopsvoorwaarden juli behoudens andersluidende bijzondere voorwaarden uitdrukkelijk schriftelijk voorafgaand aanvaard door de fotograaf zijn huidige voorwaarden van toepassing op de betrekkingen tussen de fotograaf en de opdrachtgever en hebben huidige voorwaarden voorrang op alle andere voorwaarden van de opdrachtgever. Artikel definities .. Fotograaf jan van hecke kaaistraat denderleeuw. .. De wederpartij de natuurlijke of rechtspersoon die de diensten van de fotograaf inhuurt teneinde een creatie uit te voeren in zijn naam en zijn opdracht fotosessies grote maten De fotograaf mag als zijn opdrachtgever gehouden in eigen naam beschouwen elkeen die hem een opdracht heeft toevertrouwd tenzij deze daarbij uitdrukkelijk te kennen heeft gegeven te handelen als vertegenwoordiger orgaan van een rechtspersoon als lasthebber.

robin vercauteren fotografie business huwelijk bolle buik newborn fotosessie grafisch prijslijst waardebon reacties contact meer o n d e r n e m e r s business behind the scenes euro uur incl. Digitale beelden schermresolutie euro gemaakte beelden in hoge resolutie een reportage van je zaak achter de schermen geeft de klant een interessante kijk op wie je bent en waar je dagelijks mee bezig bent. De beelden vormen een rode draad tussen je verschillende communicatiekanalen facebook instagram amp website. Ze geven deze kanalen een professionele uitstraling bent u geïnteresseerd in fotosessies voor een fotosessie op locatie betaal je een kilometervergoeding van euro km. Product euro uur incl. Digitale beelden schermresolutie e.

Kundigheid over Fotosessies

portfolio over ons werkwijze wat doen we contact menu cadeaubon cardgiftcard portretbon bronze bon voor een fotosessie tot personen. De fotoshoot duurt ongeveer een uur. Tijdens de viewing bekijken jullie de beelden op groot scherm. contacteer ons cardgiftcard portretbon silver bon voor een fotosessie tot personen. De fotoshoot duurt ongeveer een uur. Tijdens de viewing kiest u foto x of foto s x. contacteer ons cardgiftcard portretbon gold bon voor een fotosessie tot personen. De fotoshoot duurt ongeveer een uur. Tijdens de viewing kiest u foto s x in een houten kijkdoos. contacteer ons cardgiftcard portretbon luxury bon voor een fotosessie tot personen. De fotoshoot duurt ongeveer een uur. Keuze tussen foto s x in een kijkdoos of canvas x. contacteer ons cardgiftcard cadeaubon la carte u kiest zelf voor welk bedrag u een bon wenst aan te kopen. Contacteer ons foto.cassauwersskynet.be bist wilrijk privacy algemene voorwaarden sitemap interesse in een mooie fotoreportage contacteer mij website .