Menu Sluiten

Lentefeest Fotograaf

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over lentefeest fotograaf kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Lentefeest Fotograaf

Fotoshoot | Fotografie | Zwangerschapsfotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lentefeest fotograaf

home huwelijk portfolio huwelijk albums awards prijzen huwelijk diverse fotografie awards zwangerschap newborn mommy me shoot baby s en kinderen cakesmash communie s lentefeest gezinnen groepen schaduwfoto albums publicaties diverse fotografie eigen werk de fotostudio studioachtergronden recensies contact over mij blog niets is zo waardevol om na het huwelijk in een prachtig album te kunnen kijken naar mooie foto s van een schitterende dag die jullie hebben beleefd samen met al die mensen die jullie lief zijn lentefeest fotograaf gratis levering Elk huwelijk is voor mij weer bijzonder en elk huwelijk is weer anders . ik probeer zoveel mogelijk in te spelen op de wensen om zo de mooie emotionele en grappige momenten vast te leggen. Als fotograaf zorg ik ervoor dat de momenten die voor jullie belangrijk zijn op een mooie manier worden vastgelegd zodat het e.

menu home lifestyle communie en lentefeest cake smash studio zakelijk contact creating memories of welkom op mijn site leuk dat je de weg naar mijn website hebt gevonden ik zal mezelf even voorstellen mijn naam is bart vandermeersche en ik ben een jarige gedreven fotograaf uit merchtem. Na mijn master opleiding fotografie beeldende kunsten heb ik me verder gespecialiseerd in digitale fotografie en het digitaal bewerken van foto s Een extra woordje over lentefeest fotograaf Sinds ben ik full time zelfstandig fotograaf. Daarnaast werk ik voor een aantal magazines en geef ik lessen digitale fotografie en photoshop. Dankzij mijn opleiding ken ik naast de nieuwe technieken ook het oude vak . Bij mij mag je boeiende eigentijdse en dynamische foto s en reportages verwachten. Alles op maat van jouw noden en wensen. Ik werk volledig di.

Notie over Lentefeest fotograaf

home familieportretten portraits kids portraits adults communielentefeest formules info portret reportages huwelijk feesten evenementen te koop sale uitverkoop new prints vrij werk art nude boudoir abandoned places project dancers project emotions contact wie ben ik ik heb interesse in een shoot wat nu bij interesse voor een reportage kan er altijd contact worden opgenomen via het contactformulier met daarbij zo veel mogelijk informatie over de wensen soort reportage aantal personen eventuele locatie …. Hierna wordt er een offerte opgemaakt. Deze offerte is niet bindend. Na akkoord op deze offerte wordt er een afspraak vastgelegd en wordt er een voorschotfactuur opgemaakt. Wat is er niet.