Menu Sluiten

Esthetische Fotoshoots

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over esthetische fotoshoots kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Esthetische Fotoshoots

Fotografie | Fotoshoot | Zwangerschapsfotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Esthetische fotoshoots

studio smitz is als fotowinkel en studio een gevestigde waarde in eeklo. Onze focus ligt op studiofotografie en we beschikken over een eigen printlabo esthetische fotoshoots voor bedrijven op maat Dit is ons verhaal. Publieke albums klantenzone studiofotografie reportagefotografie producten huwelijk feesten vrij werk productgamma acties nieuws contact producten goede productfotografie is eigenlijk een marketinginstrument een esthetische manier om je klanten te overtuigen tot aankopen. Verkoop of produceer jij een product dat je op websites of sociale media of via folders in de kijker wil zetten studio smitz maakt vakkundige en aantrekkelijke beelden van het product en of bedrijf en dit zowel in onze studio als op locatie wat bedoelen we met esthetische fotoshoots Prijsindicatie prijs op aanvraag meer info studio smitz markt eeklo tel infosmitz.be like ons op facebook open van u en van u u. Op maandag woensdag donderdag vrijdag op dinsdag zaterdag zondag open op afspraak voor fotoshoots in de studio en op locatie. Login emailadres wachtwoord .

.

Vragen over Esthetische fotoshoots

.