Menu Sluiten

Professionele Familie Fotografie

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over professionele familie fotografie kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Professionele Familie Fotografie

Zwangerschapsfotografie | Fotografie | Fotoshoot | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Professionele familie fotografie

home portfolio kinderen communie familie huwelijk perfect star bedrijven perfect star over zima over annemie fotostudio klanten cadeaubon offerte aanvragen blog contact fotograaf neerpelt hallo ik ben annemie driesen een creatieve vakfotografe met een professionele fotostudio in overpelt en een verkoopskantoor in neerpelt waar ik woon professionele familie fotografie voor bedrijven op maat In ben ik afgestudeerd als fotografe aan het stedelijk hoger instituut voor visuele kommunikatie en vormgeving te genk waar ik o.a. Genoot van diverse stages bij nederlandse en belgische topfotografen en reclame buro s. Daarna ben ik aan de slag gegaan bij fotograaf ton smeets. Sinds ben ik zelfstandig fotografe onder de marktnaam zima fotografie. Zima staat voor de eerste twee letters van de namen van mijn zonen zizou en maxim. Mijn slogan foto s onthouden wat mensen vergeten geeft in n zin de kern van mijn beroep weer emoties vastleggen op beeld de foto als herinnering. Ik ben actief i.

over pinkers enqute vacatures blog contact home rijbewijzen vestigingen inschrijven home rijbewijzen vestigingen over pinkers enqute vacatures blog contact inschrijven over pinkers pinkers is een erkende rijschool en onderscheidt zich door een hoge kwaliteit van rijlessen door gekwalificeerde en enthousiaste instructeurs. Opgestart in als familiebedrijf vroeger onder de naam autorijschool brugge amp de kust leidt pinkers chauffeurs op van alle leeftijden in verschillende talen dit vanaf de theoretische kennis tot en met de praktische scholing. Kortom wij zorgen ervoor dat jij snel het gewenste rijbewijs haalt en een goede en veilige chauffeur wordt quotpinkers staat voor kwaliteit flexibiliteit en een professionele opvolging met minieme wachttijdenquot een bekwame chauffeur met pinkers samen met een enthousiast en gemotiveerd team van professionele instructeurs en docenten streven we naar to.

Het domein van Professionele familie fotografie

homepage fotografie familie newbornshoot dayinthelife sitting shoot freshshoot huwelijk huwelijk love shoot bedrijfsfotografie bedrijfsevent bedrijfsreportage bedrijfsportretten natuur over mij publicaties contact homepage fotografie familie newbornshoot dayinthelife sitting shoot freshshoot huwelijk huwelijk love shoot bedrijfsfotografie bedrijfsevent bedrijfsreportage bedrijfsportretten natuur over mij publicaties contact newbornshoot een newbornshoot plannen we tussen de en dagen na de geboorte. Deze timing is ideaal omdat jullie kleintje dan nog veel slaapt zeker na de voeding. het uur van de shoot spreken we dan ook af als jullie al een beter zicht hebben op jullie ritme Extra uitleg over professionele familie fotografie De shoot kunnen we laten doorgaan in mijn studio of bij jullie thuis. View gallery dayinthelife ieder gezin is uniek i.