Menu Sluiten

Fotoprojecten Aanbod

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over fotoprojecten aanbod kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Fotoprojecten Aanbod

Fotoshoot | Zwangerschapsfotografie | Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Fotoprojecten aanbod

menu nl nl en fr over ons frigro frigro services referentieprojecten nieuwsarchief frigro cares aanbod producten diensten fotoprojecten aanbod bestellen opleidingen verhuur export catalogi coolcomponents aircomponents isocomponents partners werken bij frigro contact contacteer frigro contacteer frigro services klant worden goederen terugbezorgen probleem project claerbout coverfoto referentieprojecten ontdek onze referentieprojecten frigro referentieprojecten project york coverfoto frigro is uw partner bij uitstek voor de realisatie van al uw koeltechnische klimatisatie en isolatie projecten. Als kennispartner helpt frigro u met expertise installatie en toestellen. Op deze manier zijn volgende realisaties tot stand gekomen Selectie over fotoprojecten aanbod Uw project delen graag vullen wij onze database aan met uw projecten die in samenwerking met fri.

.

Feiten over Fotoprojecten aanbod

.