Menu Sluiten

Modellenwerk Fotograaf

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over modellenwerk fotograaf kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Modellenwerk Fotograaf

Zwangerschapsfotografie | Fotografie | Fotoshoot | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Modellenwerk fotograaf

home model worden modellen hostessen partners verkiezingen events extra s historiek boek contact menu home model worden modellen hostessen modellenwerk fotograaf gespecialiseerde bedrijven partners verkiezingen events extra s historiek boek contact stijlvolle promotie voor uw event of business volledig op maat naar uw visie mannequins dressmen modeshows fashion classes fotomodellen hostessen hosts demonstratrices events bekijk onze opleidingen fashion classes model worden modellenbureau models inc. International wil je graag model worden models inc bekijk onze keuze in modellenwerk fotograaf International helpt nieuwe en bestaande modellen aan opdrachten en opleidingen om een succesvol model te worden. De opdrachten gaan van catwalk tot fotoshoots en of hostessenwerk. Inschrijven als hostess inschrijven als model inschrijven fashion classes praktis.

.

Gegevens over Modellenwerk fotograaf

.