Menu Sluiten

Reclamefotografie

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over reclamefotografie kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Reclamefotografie

Zwangerschapsfotografie | Fotografie | Fotoshoot | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclamefotografie

resitec industrieel artistiek promotioneel referenties gratis prijsopgave adres en contact personen resitec home gt promotioneel lt u bevindt zich hier promotioneel het voorwerp heeft een voorrangspositie in ons dagelijks leven verworven en dat voorwerp is alsmaar meer in hars marketing en reclame gebruiken regelmatig driedimensionale ondersteuningsmiddelen voor hun campagnes terwijl plasticinspuiting ongeschikt is door de kleine hoeveelheden enkele honderden stuks biedt het gieten in hars oplossingen op maat een trofee kan een andere vorm dan een beker hebben een logo waarvan een basrelif of een origineel beeldhouwwerk gemaakt is verpersoonlijkt ten volle het merkimago een geschenk van de zaak of voor het prestige wordt een siervoorwerp of zelfs een nuttig instrument als het van hoogstaande kwaliteit is de mogelijkheden die hars te bieden heeft verbazen dikwijls de gefabriceerde stukken doorstaan gemakkelijk de vergelijking met andere materialen zelfs de meest edele reclamefotografie vergt soms in vorm gegoten voorwerpen voor opnames ki.

nederlands franccedilais english over ons locatie contact home nieuws belettering folies textiel spandoeken en vlaggen wagens andere voertuigen relatiegeschenken borden en werfpanelen reclamezuilen andere drukwerk visitekaartjes uitnodigingen geboortekaartjes communiekaartjes folders affiches catalogi kalenders andere fotografie huwelijk geboorte en communie reclamefotografie met gegarandeerde rendementsstijging portret huisdieren evenementen productiefotografie bedrijf andere jobman studio modellen referenties pers portret publiciteit toerisme personalisatie links contact route vacatures tweedehands te huur diversen fotografie publiphoto biedt een volledig gamma aan fotoreportages. Onze reportages worden ingedeeld in drie grote hoofdgroepen zijnde pers en redactiefotografie reclamefotografie en algemene fotografie. Pers en redactiefotografie Wat betrachten we met reclamefotografie In deze groep wordt voornamelijk gewerkt aan fotoreportages voor weekbladen gratis regionale pers tijdschriften lifestylemagazines en informatieve publicaties. Als freelancebedrijf werken we voor mediagroepen specifieke instanties zoals.

Het domein van Reclamefotografie

om deze site te gebruiken dient u javascript in te schakelen. Winkel studio zijn open maar alleen op afspraak. Voor al uw vragen gebruik ons contactformulier. Digitale fotoshoot justborn info fotoshoot hoe maak ik een afspraak babyfotografie info communie kledingadvies bongo groupon cadeaubon fotoalbum decoratie contact hoe maak ik een afspraak afspraken voor een shoot kunnen gemaakt worden in onze studio in harelbeke of telefonisch. Omdat onze agenda zeer snel verandert kunnen er geen afspraken gemaakt worden via mail. Voor industrile reclamefotografie en portfolio kan je ons best even contacteren zo kunnen wij samen eerst bespreken wat jullie wensen zijn. In drukke momenten is er soms een wachttijd van tot weken voor dat je naar onze studio kan komen. Indien u jonger bent dan jaar dan moet er n van de ouders aanwezig zijn tijdens de fotoshoot. Huisdieren zijn niet toegelaten in de studio. Fotoshoot in de studio van fotolinde harelbe.