Menu Sluiten

Info Over Reclamefotografie

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over info over reclamefotografie kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Info Over Reclamefotografie

Zwangerschapsfotografie | Fotoshoot | Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Info over reclamefotografie

skip to content foto en video instagram portfolio contact modefoto s modefotos laten maken vanaf euro. In dit artikel lees je hoe wij een modeshoot plannen waar we op letten en wat de verschillende stappen zijn. De formule modefotos laten maken vanaf euro houdt in dat de fotografie voor een halve dag euro kost basiscorrecties inbegrepen. Een modeshoot is natuurlijk meer dan enkel fotografie stijl ingetogen en chic info over reclamefotografie voor bedrijven op maat Waar locatie met veel licht. Resultaat highfashion modefotos met veel uitstraling. Met een goed model in een mooie locatie de juiste sfeer oproepen en vast leggen. Een goede voorbereiding is alles. Een modeshoot in elkaar steken is niet zo eenvoudig als dat op het eerste gezicht lijk. Een moodboard maken is de juiste manier om hieraan te beginnen. Een aantal fotos voor de juiste sfeer enkele kleurschalen en stofstaaltjes op een bord kleven om zo.

nederlands franccedilais english over ons locatie contact home nieuws belettering folies textiel spandoeken en vlaggen wagens andere voertuigen relatiegeschenken borden en werfpanelen reclamezuilen andere drukwerk visitekaartjes uitnodigingen geboortekaartjes communiekaartjes folders affiches catalogi kalenders andere fotografie huwelijk geboorte en communie portret huisdieren evenementen productiefotografie bedrijf andere jobman studio modellen referenties pers portret publiciteit toerisme personalisatie links contact route vacatures tweedehands te huur diversen fotografie publiphoto biedt een volledig gamma aan fotoreportages bekijk ons scala van info over reclamefotografie Onze reportages worden ingedeeld in drie grote hoofdgroepen zijnde pers en redactiefotografie reclamefotografie en algemene fotografie. Pers en redactiefotografie. In deze groep wordt voornamelijk gewerkt aan fotoreportages voor weekbladen gratis regionale pers tijdschriften lifestylemagazines en informatieve publicaties. Als freelancebedrijf werken we voor mediagroepen specifieke instanties zoals overheidsbesture.

Feiten over Info over reclamefotografie

home portfolio over ons contact more use tab to navigate through the menu items. Laurus design is een creatief bureau. Wij houden ervan om boeiende ontwerpen te creeumlren en om sterke beelden te maken voor onze klanten. Meer info exclusief magazine klik hier ontwerpen voor magazines brochures folders flyers productfotografie klik hier productfotografie pack shots reclamefotografie food fotografie architectuur kazerne dossin klik hier project in de kijker ontwerp van digitale applicaties voor kazerne dossin grafische vormgeving klik hier ontwerp van brochures folders flyers huisstijlen amp logoxs verpakkingen project chocolade klik hier ontwerp van een reeks luxe verpakkingen en fotografie portretfotografie klik hier portretfotografie fashion bedrijfsportretten portretten voor sociale media reclame beelden over onshellip dat grafische bureaus als paddenstoelen uit de grond schieten hoeven we u niet meer te vertellen. Iedereen vecht v.