Menu Sluiten

Fotoshoots

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Architectuurfotografie – Bedrijfsfotografie – Eventfotografie – Fotografie Events – Fotografie Lentefeesten – 

Wenst u meer info over fotoshoots kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Fotoshoots

Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Fotoshoots

start huwelijksfotografie fotoshoots over contact webshop fine art start huwelijksfotografie fotoshoots over contact webshop fine art love new life communion kid portrait family uarrback to top steven goovaerts huwelijksfotografie fotoshoots all content is copywrited and property of steven goovaerts .

studio smitz is als fotowinkel en studio een gevestigde waarde in eeklo. Onze focus ligt op studiofotografie en we beschikken over een eigen printlabo fotoshoots zijn zeer populair Dit is ons verhaal. Publieke albums klantenzone studiofotografie reportagefotografie productgamma acties nieuws contact laat gerust een bericht na je mag ons altijd contacteren voor informatie in verband met prijsaanvraag of om een afspraak te maken. Bekijk onze studio bekijk ons op de kaart studio smitz markt eeklo infosmitz.be be .. Parking gratis priveacuteparking met parkeerplaatsen voor onze klanten in de patersstraat. Rechtover de bnpparisbas parking. Patersstraat ligt vlak naast de winkel. De winkel is ook bereikbaar via de parking. Openingsuren ma wo do vr dinsdag fotoshoots op afspraak winkel gesloten zaterdag fotoshoots op afspraak winkel gesloten zondag fotoshoots op afspraak winkel gesloten studio smitz markt .

Notie over Fotoshoots

presets ecourses instagram content kalender instagram boss guide over nouchka podcast menu presets ecourses instagram content kalender instagram boss guide over nouchka podcast hey ik ben nouchka ik wil jou leren hoe je een zaak opbouwt die bij jou past door slim in te zetten op instagram en online cursussen. Ik zie zoveel ondernemers die altijd maar blijven doorgaan en hun tijd inruilen voor geld wenst u meer informatie over fotoshoots Terwijl ik weet dat het ook anders kan. Dat je financile vrijheid en rust kan ervaren en toch een grotere impact kan hebben. Hoe ik dat weet omdat ik zelf die weg heb afgelegd. Hoe ben ik gestart anderen zagen hoe goed ik overweg kon met instagram en vroegen me hen te tonen hoe ze dat platform zelf konden inzetten voor hun zaak. Zo ben ik bynouchkagestart ik gaf online cursussen op instagram over instagram. Maar de .