Menu Sluiten

Professionele Beeldbewerking

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Architectuurfotografie – Bedrijfsfotografie – Beeldbewerking – Comunnie Fotografie – Eventfotografie – 

Wenst u meer info over professionele beeldbewerking kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Professionele Beeldbewerking

Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Professionele beeldbewerking

ga naar inhoud druk enter cello nascholingsbaanbod nascholingsaanbod cello thomas more home cursusaanbod op maat subsidies voorwaarden praktisch contact cello nascholingsbaanbod nascholingsaanbod cello thomas more home cursusaanbod op maat subsidies voorwaarden praktisch contact basisopleiding adobe photoshop vr en nu inschrijven module ict aantal vrije plaatsen we leven in een echte beeldcultuur. Zowel in de online als de offline wereld spelen fotos een grote rol. Websites en webshops advertenties social media billboards brochures billboards magazines. Bijna altijd steunen ze op sterke beelden om klanten aan te spreken en te overtuigen professionele beeldbewerking bedrijf Het is dan ook cruciaal dat de fotos die je in je professionele communicatie gebruikt technisch perfect in orde zijn qua kleur contrast en opbouw. We zijn met zn allen immers onbewust get.

informatica fotografie grafiek workshops fotografie thinksmart verzorgt uw professionele fotoreportages en portretten op locatie of in onze eigen studio. Naast pers en portretfotografie verzorgen wij ook bedrijfsreportages reclame en productfotografie bekijk ons scala van professionele beeldbewerking Styling eigenlijke fotoshoot digitale beeldbewerking en afwerking kunnen door ons eigen team verzorgd worden. Daarnaast bieden wij hoogwaardige fotoafdrukken op elk gewenst formaat fotoboeken drukwerkvoorbereiding en zijn we gespecialiseerd in digitale beeldbewerking. Reportage amp pers portret amp studio bedrijf amp product contact .

Vragen over Professionele beeldbewerking

home wie we zijn wat we doen drukwerk logo i huisstijl presentaties webdesign fotografie keramiek contact logo huisstijl en templates ontwerp vectorieel uittekenen huisstijlgids templates… Brochures en campagnes van creatie tot brochure affiche uitnodiging advertentie business presentaties professionele powerpoint en prezi presentaties fotografie zot van pixels shootings en beeldbewerking keramiek nieuw grafische druktechnieken op klei webdesign van look amp feel tot uitwerking in adobe muse kozmo bv i vlieguit i b sintmartenslatem i i veerlekozmo.be disclaimer .