Menu Sluiten

Info Over Studiowerk

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over info over studiowerk kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Info Over Studiowerk

Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Info over studiowerk

welkom portfolio studioverhuur nieuws workshops contact welkom portfolio studioverhuur nieuws workshops contact workshops startstudio in groep of on je wil wel eens in een fotostudio werken maar weet niet hoe eraan te beginnen in deze workshop leer je alles wat je moet weten om daarna vol vertrouwen een studio in te stappen en met kennis van zaken te beginnen experimenteren. Een beetje theorie en veel praktijk wanneer nieuwe datum te bepalen. Interesse stuur een email en ik hou je op de hoogte. je kan niet wachten op de volgende datum ik geef deze workshop ook on op een tijdstip na onderling overleg. Duurt ongeveer u en kan in principe doorgaan op week en weekenddagen eur incl btw info over studiowerk offerte aanvragen Stuur een email met jouw voorstellen en ik bekijk wanneer het mogelijk is je wil met een groepje vrienden min max personen .

promeco wat doen we rampd over ons promeco we create loyalty contact fr en de nl pl es promeco wat doen we rampd over ons promeco wat doen we a tot z uitwerking van hoogstaande collecties we creren van a tot z exclusieve collecties van hoogwaardige modeartikelen en tableware. Ontwerpen op maat zit in ons dna onderscheidt ons van de rest en vormt onze sterkte. In onze ontwerpstudio werken we volledig op maat gemaakte collecties uit in nauwe samenwerking met de stylingbureaus van de grote merken waarmee we bevoorrechte banden onderhouden. Door samen aan die collecties te werken kunnen we profiteren van de kennis van die designers en doordringen tot hun universum om de geest van het merk te vertalen naar onze creaties zodat die perfect aansluiten bij het merkimago lees meer over info over studiowerk In de ontwerpfase wenden we al onz.

Interesse in Info over studiowerk

ma . . Di gesloten wo . . Do . . . . Vr . . Za . . gratis intake gesprek dreambody skip to content menumenu home schoonheidssalon prijzen op zoek tanning nagelstudio op zoek zonnebank infraligne contact infraligne een gratis intake gesprek wil jij weten wat wij voor jou persoonlijk kunnen doen stel niet uit je hebt niks te verliezen dan uur van uw tijd wij bieden u alle info over onze methode na een lichaamsmeting in ondergoed weet je onmiddellijk wat jij kan verliezen en op welke termijn je naam verplicht je email verplicht telefoon verplicht voorkeur van afspraak verplicht s avondsoverdag ja ik wil een gratis intake gesprek wij nemen snel contact met u op. nailed it nagelstudio dreambod.