Menu Sluiten

Esthetische Fotosessies

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over esthetische fotosessies kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Esthetische Fotosessies

Fotografie | Zwangerschapsfotografie | Fotoshoot | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Esthetische fotosessies

ga terug naar omhoog menu sluiten home over ons behandelingen afspraak team contact infodermadent.be gaversesteenweg merelbeke home over ons behandelingen afspraak team contact je persoonlijk mondzorgplan al onze patinten zijn uniek jullie verschillen in wensen keuzes mogelijkheden behoeftes … En daarom werken wij met een persoonlijk mondzorgplan esthetische fotosessies zijn vaak gezocht Dit is een behandelplan met alle stappen die we ondernemen om jouw gewenste resultaat te bereiken. We streven altijd naar de beste meest duurzame en esthetische oplossing belangstelling in de prijs van esthetische fotosessies We bespreken samen de kostprijs de mogelijke behandelingen en de timing. Met jouw persoonlijk mondzorgplan komen we tot het beste resultaat hoe gaan we te werk het intakegesprek en fotosessie tijdens dit gesprek luisteren wij naar je wensen en je vragen. Daarna nemen we individuele en panoramische rxfoto s nemen we extra foto s in onze studio digitale scans en afdrukken. Al deze informatie bespreken we binnen ons team. He.

.

Vragen over Esthetische fotosessies

.