Menu Sluiten

Interieurfotografie Antwerpen

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Architectuurfotografie – Bedrijfsfotografie – Beeldbewerking – Comunnie Fotografie – Eventfotografie – 

Wenst u meer info over interieurfotografie antwerpen kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Interieurfotografie Antwerpen

Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Interieurfotografie antwerpen

projects press team contact nl en dakkan festival ook in de gestapelde stad dakkan festival wil alle domeinen van de samenleving samenbrengen om na te denken over de daken interieurfotografie antwerpen : vind meer info hier Dit als kans om de stad uit te breiden en een nieuwe stad te bouwen met ruimte voor groen rust ontmoeting kunst en cultuur. Goud en glazuur feeling wonen xxl feeling wonen kijkt binnen in haus am zee. pagina s zeeplezier. Tendens wonen belleepoque aan de kust jochen en dieter decostere en jens vanysacker maakten een reportage aan zee. Een kijkje achter de schermen in ons familiehuis aan de belgische kust. koppels onder dak hln hln kwam kijken in het haus am zee in zeebrugge. Twee woningen onder n dak in harmonie met de traditie van onze belgische kust. Innovatie architectuur innovate in architecture dubbe.

find property verkocht authentieke stadswoning in de venusstraat baanwinkel te geel verkocht herenhuis in de justitiestraat verkocht slaapkamer appartement in leopoldstraat verkochttriplex appartement met loftallure verhuurd commercile ruimte a locatie antwerpen centrum verkocht slaapkamer appartement in berchem verkocht slaapkamer appartement op ste verdieping in berchem verkochtgelijkvloers slaapkamer appartement in berchem verkochtparking met staanplaatsen garagebox caf met brouwerijcontract en erfpacht aan de grote markt verhuurde winkelruimte in shoppingcenter winkelruimte in shoppingcenter ideaal voor starters verkochtart deco slaapkamer appartement markgravewijk verkocht te renoveren burgerhuis in de clementinastraat verkocht ruim gelijkv.

Kennis over Interieurfotografie antwerpen

home diensten interieur drone hotels resorts airbnb vr fotografie van architectuur interieur en exterieur in beeld video virtual staging voor en na eventfotograaf fine art prints prijzen recent werk blog over mij contact copy herman desmet wie ben ik hallo ik ben herman iets meer dan jaar geleden begon ik met avontuurlijke reis en bergsportfotografie. Daar moest ik meer mee doen de passie groeide na een opleiding fotografie uit tot een zelfstandige beroepsbezigheid. Voor mijn eindwerk fotografeerde ik moderne architectuur op de as antwerpenbrussel en specialiseerde ik me in alle facetten van de architectuur en interieurfotografie. Ik ben altijd een technische fotograaf geweest. Huwelijken en babys fotograferen is niet mijn ding het nut van interieurfotografie antwerpen Maar panoramafotografie zelfgebouwde camerabevestigingen voor mijn drones nog voor er drones in de winkel lagen lang wachten op het perfecte licht om gebouwen fotograferen donkere woonkamers toch stijlvol in beeld brengen of de opkomende zon boven een prachtige villa dat is waar ik het voor doe in mijn vastgoedfotografie heb ik een voorkeur o.