Menu Sluiten

Interieurfotografie Aanbod

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over interieurfotografie aanbod kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Interieurfotografie Aanbod

Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Interieurfotografie aanbod

infostyllies.be home diensten interieurvormgeving vastgoedstyling verhuur meubels kartonnen meubels realisaties over ons blog contact vastgoedstyling home vastgoedstyling vastgoedstyling vastgoedstyling wat kan je zelf doen annelies vastgoedstyling jun je huis klaar maken voor de verkoop. kan je zelf interieurfotografie aanbod informatie inwinnen Jij weet tenslotte als geen ander wat de positieve punten van jouw woning zijn. Maak wel echt tijd om je huis of appartement verkoopklaar te maken. En neem een aantal rigoureuze beslissingen. Dan verkoop jij ook je huis sneller en beter opruimen ruim je hele huis grondig op ook garage en kelder heb je interesse in interieurfotografie aanbod Maak het aanrecht zo leeg mogelijk en zet losse prullenbakken uit het zicht. Berg in de badkamer toilet alle persoonli.

.

Kennis over Interieurfotografie aanbod

.