Menu Sluiten

Concert Fotograaf

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over concert fotograaf kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Concert Fotograaf

Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Concert fotograaf

kaap is een kunstencentrum voor muziek podium literatuur en beeldende kunst in brugge en oostende . Lees meer home programma kaffee ontdek praktisch over ons contact mijn kaap pers w.e.r.f. Records samentegencorona feb herstel toon interview achter de schermen ambassadeur nieuwsbericht in beeld artikel of filter op komende maanden komende maand volgende weken achter de schermen residentie a curse poem n.e.s.h.a.a concert fotograaf rendeert op korte termijn Wil bewust omgaan met referenties en bronmateriaal en vindt het belangrijk om de bronnen die een inspirati… Lees meer in beeld phonorama zoekt geluiden tijdscapsule geluidskunstenaar stijn dickel wil samen met de bruggeling op zoek naar typisch brugse geluiden. Dat kan ee… Lees meer nieuws.

menu muziek portret momenten reizen over contact muziek portret momenten reizen over contact about me mijn verhaal fotograaf vliegenier reiziger ik studeerde desktop publishing en fotografie en na jaar gewerkt te hebben in de audiovisuele sector besloot ik een jongensdroom na te jagen lijnpiloot worden. Momenteel vlieg ik met de airbus a bij brussels airlines naar bestemmingen in afrika en noordamerika. Daarnaast ben ik intensief bezig met fotografie mijn grote liefde de voordelen van concert fotograaf Boek mij fotografie muziek reizen dat zijn mijn grootste passies. Als lijnpiloot reis ik vaak en ontdek ik de wereld. Mijn passie voor muziek vertaalt zich in de concertfotografie. Na jaar fotograferen bij fron.

Interesse in Concert fotograaf

klik op de foto om het venster te sluiten fotograaf marc gysens .. Concert alicia keys sportpaleis antwerpen .