Menu Sluiten

Info Over Reportagewerk

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over info over reportagewerk kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Info Over Reportagewerk

Zwangerschapsfotografie | Fotoshoot | Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Info over reportagewerk

google tag manager producties contact het beweegt het beweegt is een productiehuis met een fascinatie voor mooie beelden het perfecte audiovisuele ritme en creatieve verrassende scenario s info over reportagewerk gevraagd Bij ons vindt u geen standaardproducten maar stuk voor stuk realisaties waar met passie aan gewerkt is. Genteresseerd neem contact op producties all tv amp spots reportage toerisme animatie moodclip vr intro reportage inhoudelijk sterk visueel verbluffend. Da s het uitgangspunt voor ons reportagewerk Enige toelichting over info over reportagewerk Heeft u nood aan een stevige brok corporate storytelling authentiek en to the point dat treft. Het is n van onze specialiteiten. Toerisme een markt waar we erg graag voor werken. Omwille van de cultuur de schoonheid de gesc.

.

De discipline van Info over reportagewerk

.