Menu Sluiten

Reportagewerk Aanbod

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over reportagewerk aanbod kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Reportagewerk Aanbod

Fotoshoot | Zwangerschapsfotografie | Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reportagewerk aanbod

login home geschiedenis ons aanbod labo reportages fototoestellen gsm kaders foto s contact login home geschiedenis ons aanbod labo reportages fototoestellen gsm kaders foto s contact login voor al uw reportagewerk kan u bij ons terecht studio reportage op de eerste verdieping boven de winkel beschikken wij over een studio ruimte reportagewerk aanbod informatie inwinnen Dit is de plaats waar eddy met veel plezier en creativiteit de opnames tot stand laat komen. Babyrsquos kinderen communie tieners portretten huwelijken jubileums familie groepen. U vraagt en wij bespreken en voeren uit. Buitenreportages ook voor al uw reportages op verplaatsing zoals bedrijfsfeesten huwelijken communie of portret in een natuuromgeving. Vraag vrijblijvend inlichtingen foto eddy di.

home wie zijn we video sport nieuws referenties contact nieuws newsflash vacatures nieuwsreportages bedrijfsfilms en personeehellip webtv eventtv narrowcasting newsflash rode duivels bezorgen zieke kinderen unieke momenten hartverwarmend is het hoe de rode duivels kinderen zo gelukkig kunnen maken. Ondermeer eden hazard vincent kompany kevin de bruyne dries mertens en alle andere rode duivels maken tijd vrij voor het goede doel om enkele fans de dag van hun nog jonge leven te bezorgen. Voor onze cameraploegen is het een voorrecht om deze fantastische momenten te mogen vastleggen en deze video te realiseren. Raquoraquo bekijk reportage klik hier the color run the color run is een uniek loopevenement dat zich niet focust op snelheid en prestatie er is immers geen tijdsopname maar op fun kleur en je amuseren met vrienden en familie Een extra woordje over reportagewerk aanbod Color runners komen in alle leeftijden vormen maten en snelheden voor wan.

Het domein van Reportagewerk aanbod

.