Menu Sluiten

Groepsfotografie

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over groepsfotografie kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Groepsfotografie

Fotoshoot | Zwangerschapsfotografie | Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Groepsfotografie

telefoneer ons facebook rss menu skip to content home portfolio wie zijn wij info investering contact nieuwsbrief info goed om weten afspraken afspraken voor een shoot kunnen gemaakt worden in onze zaak of telefonisch . Omdat onze agenda zeer snel verandert kunnen er geen afspraken gemaakt worden via mail groepsfotografie rendeert op korte termijn Bij ziekte en andere ernstige voorvallen of als uw kindje net zijn beste dag niet heeft kan een afspraak gerust verplaatst worden maar verwittig tijdig. Vermits verschillende shoots na elkaar gepland worden vragen wij u tijdig aanwezig te zijn het is niet aangenaam voor de klanten die volgen dat ze moeten wachten bvb met kleine kinderen. Bij het niet nakomen van een afspraak wordt een forfait aangerekend van . Opnamen voor we de opnamen starten wordt duidelijk afgesproken wat u wenst en neme.

close portfolio pasfoto contact inloggen klantenzone kledingadvies main home fotoateljee galle bv gitsbergstraat gits kledingadvies dagen voor de shoot zorg dat je de dagen voor een fotoshoot voldoende water drinkt. Je wilt er niet uitgedroogd uitzien. Scheer of onthaar alle delen die zichtbaar zullen zijn tijdens de fotoshoot. Ga eventueel naar een schoonheidsspecialiste om je te laten epileren. Waxen harsen en epileren doe je minimaal dagen van tevoren. Ook zonnen kun je beter niet doen in de twee dagen voor de fotoshoot. Een verbrande huid en of strepen zijn erg duidelijk zichtbaar op de foto bekijk ons aanbod van groepsfotografie Gebruik liever geen zelfbruiner dit oogt niet natuurlijk. Sieraden die je niet op de foto wilt kun je het beste een paar dagen ervoor al af doen. Let ook op of ze niet te .

Meer informatie over Groepsfotografie

.