Menu Sluiten

Vastgoedfotografie Antwerpen

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over vastgoedfotografie antwerpen kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Vastgoedfotografie Antwerpen

Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vastgoedfotografie antwerpen

home te koop te huur nieuwbouw visit amp buy login eigenaar schatting vacature contact recent verkocht blog onze meerwaarde benieuwd welke meerwaarde coprimmo u oplevert uw tevredenheid onze topprioriteit een woning appartement handelspand of opbrengsteigendom kopen of verkopen is meer dan enkel een financile transactie. Bij het samenstellen van een sterk en volledig verkoopdossier komen er vandaag de dag heel wat administratieve verplichtingen kijken epc attest elektriciteitskeuring bodemattest stedenbouwkundige informatie enz vastgoedfotografie antwerpen met gegarandeerde rendementsstijging Heeft u geen zin om allerhande instanties te contacteren om uw dossier administratief in orde te maken doet u liever iets anders in uw vrije tijd dan uw dossier op te volgen en de bezichtigingen van uw eigendom in te plannen bent u geen expert in het onderhandelingsproces over de verkoopprijs maakt u zich zorgen over het promoten van uw eigendom kiezen voor coprimmo vastgoedmakelaars is kiezen voor een professionele partner voor .

portfolio werkwijze vastgoedfotografie huwelijksfotografie case studies referenties contact over mij facebook instagram linkedin skip to content hi aangenaam ik ben seppe. Mijn jaren zijn doorgebracht in een kleine gemeente genaamd tessenderlo limburg gelegen aan het drieprovincinpunt van limburg antwerpen en vlaamsbrabant. van jongs af aanligt mijn fascinatiein fotografie. Het vastleggen van herinneringen en momenten in beelden is mijn dagelijks streefdoel. Al mijn fotografie vindt buitenshuis plaats ik heb namelijk nog geen studio. In mijn ogen is dit een voordeel elk beeld en portret is uniek en zo kom je al eens ergens. Mijn werkendraaien hoofdzakelijk rond vastgoed event en huwelijksfotografie. Hoewel ik geen nee zeg tegen een occasioneel portret of ander project wil je graag uitgebreid kennis maken laat iets weten en we spreken eens af drinks are on me. Je kan me ook vinden op deze sociale netwerkenfacebook tumblr in.

Meer info over Vastgoedfotografie antwerpen

home diensten interieur drone hotels resorts airbnb vr fotografie van architectuur interieur en exterieur in beeld video virtual staging voor en na eventfotograaf fine art prints prijzen recent werk blog over mij contact copy herman desmet wie ben ik hallo ik ben herman iets meer dan jaar geleden begon ik met avontuurlijke reis en bergsportfotografie. Daar moest ik meer mee doen de passie groeide na een opleiding fotografie uit tot een zelfstandige beroepsbezigheid. Voor mijn eindwerk fotografeerde ik moderne architectuur op de as antwerpenbrussel en specialiseerde ik me in alle facetten van de architectuur en interieurfotografie. Ik ben altijd een technische fotograaf geweest. Huwelijken en babys fotograferen is niet mijn ding heb je interesse in vastgoedfotografie antwerpen Maar panoramafotografie zelfgebouwde camerabevestigingen voor mijn drones nog voor er drones in de winkel lagen lang w.