Menu Sluiten

Esthetische Fotografie

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over esthetische fotografie kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Esthetische Fotografie

Fotoshoot | Fotografie | Zwangerschapsfotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Esthetische fotografie

presentatie onze producten serres oranjerien op maat tribunes en ontvangsruimtes funderingen onze realisaties contact fr nl en de tel infopbi.be copyright pbi huuraanbiedingen van grote en kleine tenten pierre boon internationaal alys menu op maat om uw ontvangstruimte te vergroten voor dag maand of jaar of om uw ontvangstcapaciteit te behouden bij elke gelegenheid installeren we een tijdelijke ruimte met een hoge esthetische kwaliteit zonder administratieve verplichtingen en die indien de omstandigheden dit vereisen op maat is gemaakt. wit fotografie amp videografie www.wit.be wit fotografie amp videografie www.wit.be fr nl en de tel copyright pbi huuraanbiedingen van grote en kleine tenten pierre boon internationaal warning use of undefined constant php assumed php this will throw an error in a future version of php in home clients aebfbdfdeec webpbi.be wpcontent themes pbi footer.php on line alys .

skip to main content close menu en nl home events festivals publicaties contact schrijf je in op onze nieuwsbrief word vriend van courtisane menu home events festivals publicaties contact courtisane is a platform for film and audiovisual arts exploring the relationships between image and world aesthetic and politics experiment and engagement esthetische fotografie binnen uw budget schrijf je in op onze nieuwsbrief word vriend van courtisane en nl isaac julien august august cinematek brussel ter gelegenheid van de vertoning van isaac julien s nieuw installatiewerklina bo bardi a marvellous entanglementin het kader van de groepstentoonstellingrisquonstoutin wiels planden courtisane en cinematek een selectie van julien s singlescreen films in december . Omwille van de corona crisis zijn deze programma s verplaatst naar deze nieuwe data. Isaac julien groeide in de voorbije decennia uit van sleutelfiguur binnen de britse workshopbeweging van de jaren tot n van de mees.

Informatie over Esthetische fotografie

ch architecten home projecten over charchitecten nieuws contact ch architecten ch architecten home projecten over charchitecten nieuws contact alle projecten residentieel publieke gebouwen wedstrijden interieur x nieuwbouw woning gil de woning lijkt zich qua volume mooi in het rijtje te schikken toch verraadt het materiaalgebruik en de speelse gevel dat dit geen standaard rijwoning is. De vooruitspringende blokkaderramen op verdieping zorgen niet alleen voor een leuk accent aan de buitenzijde maar ook voor een grotere ruimtelijkheid binnenin. Gezien de beperkte oppervlakte en het grote bouwprogramma was compact bouwen een absolute must Wat betrachten we met esthetische fotografie Door de keuken zithoek en bureau te verspreiden over drie niveaus krijgt elke ruimte de nodige vierkante meters toegewezen. De dagzones zijn via vides met elkaar verbonden waardoor ze worden voorzien van maximale lichtinval en zicht.