Menu Sluiten

Esthetische Fotografie

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Architectuurfotografie – Bedrijfsfotografie – Eventfotografie – Fotografie Events – Fotografie Lentefeesten – 

Wenst u meer info over esthetische fotografie kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Esthetische Fotografie

Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Esthetische fotografie

nl en fr home bedrijf over ons werken bij ons duurzaamheid diensten projectmanagement transport verpakking installatie advies beheer amp behoud gallery service particuliere kunstopslag depot kunstdepot collectiecentrum free port nieuws contact amsterdam nl den haag nl willebroek b parijs fr copenhagen dk stockholm se nl en fr installatie van alle soorten en maten het veilig plaatsen van kunstwerken is een vak apart. Voor hizkia gaat geen verzoek te ver. Van het plaatsen van gigantische sculpturen tot het fixeren van een minuscuul object in een vitrine wij beschikken over de juiste materialen en ervaren professionals om alle soorten voorwerpen op een verantwoorde en esthetische manier te installeren esthetische fotografie verdient geld voor jou Hizk.

menu home over ons diensten werk contact share go top positiefnegatief bvba positiefnegatief maakt communicatie aantrekkelijker vormgevingvoor print en pixel sinds helptpositiefnegatiefhaar klanten bij het vormgeven ontwerpen en ontwikkelen van communicatie inalle denkbare sectoren. Samenstreven we naar communicatie en vormgeving van hoge esthetische en technische kwaliteit. Een goed en persoonlijk contact met de klant staat steeds centraal. Meer over ons omslagontwerp de pruimenpluk dimitri verhulst boekcover ontwerp illustratie print arteveldehogeschool gent huisstijl print coverontwerp spoo pee doo dimitri verhulst boekcover ontwerp illustratie print geboortekaartjes illustratie print eshre digitaal fotografie huisstijl illustratie print carnaval merelbeke huisstijl print the babys corner nazareth fotografie huisstijl illustratie print strategie heli huisstijl illustratie fod volksgezondheid digitaal fotografie huisstijl illustratie print leefschool de boomhut digitaal fotografie huisstijl illustratie print strategie .

Berichtgeving over Esthetische fotografie

ch architecten home projecten over charchitecten nieuws contact ch architecten ch architecten home projecten over charchitecten nieuws contact alle projecten residentieel publieke gebouwen wedstrijden interieur x nieuwbouw woning gil de woning lijkt zich qua volume mooi in het rijtje te schikken toch verraadt het materiaalgebruik en de speelse gevel dat dit geen standaard rijwoning is. De vooruitspringende blokkaderramen op verdieping zorgen niet alleen voor een leuk accent aan de buitenzijde maar ook voor een grotere ruimtelijkheid binnenin. Gezien de beperkte oppervlakte en het grote bouwprogramma was compact bouwen een absolute must. Door de keuken zithoek en bureau te verspreiden over drie niveaus krijgt elke ruimte de nodige vierkante meters toegewezen De verkoopwaarde van esthetische fotografie De dagzones zijn via vides met elkaar verbonden waardoor ze worden voorzien van maximale lichtinval en zicht op het nabijgelegen rommelwaterpark. Op de donkerste plaatsen in de woning worden stookruimte en berging voor.