Menu Sluiten

Event Fotograaf

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel fotos van uw medewerkers en uw bedrijf?

Fotografie buiten de zone

U zoekt dat ene portret met net die mooie uitzonderlijke belichting? Een reportage met een andere kijk op uw event of feest? Bijzondere profiel foto”s van uw medewerkers en uw bedrijf? De juiste beelden van uw vastgoed om sneller te verhuren of te verkopen ?

Dan ben je hier aan het juiste adres. Pixela zorgt voor het beeld waar u naar op zoek bent maar nog niet kon vinden.

Ons aanbod:

Feel4U studio

In onze studio in Lint kunnen we werken met individuen of kleine groepen tot maximaal zes personen. Voor grotere groepen hebben we steeds een uitwijkmogelijkheid naar een nabijgelegen huurstudio. Het voordeel van studiowerk is de optimale belichting waardoor steeds het beste resultaat wordt bereikt.

Mensen fotograferen vraagt om wederzijds vertrouwen. Bij ons is iedereen welkom. Bent u jong of oud, dik of dun, maakt niet uit. We willen uw verhaal zo eerlijk en volledig mogelijk vertellen in een ontspannen sfeer. Niet alleen de technische klik van het fototoestel is dus van belang, de klik tussen de fotograaf en het model is minstens even belangrijk om tot een optimaal resultaat te komen. En voor minder willen we niet gaan.

Met de mooie en exclusieve cadeau box hebt u een origineel cadeau om af te geven. Hoe gaat het in z”n werk? Nadat u een fotoshoot gekozen hebt plaatst u deze in het winkelmandje en rekent af. De fotoshoot is minimum zes maanden geldig

92445089244508

More info

tags: Fotografiestudio – Portretfotografie – Eventfotografie – Bedrijfsfotografie – Architectuurfotografie – 

Wenst u meer info over event fotograaf kijk dan vlug op https://pixela.be/ | Event Fotograaf

Fotografie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Event fotograaf

home photo film event fotograaf maatwerk about testimonials shop contact projects leica portrait events fashion nature street travel achitecture copy tijs posen all rights reserved bedrijfsfotografie fotograaf tongeren webdesign by websolid .

toggle navigation home over portfolio klanten contact portfolio contacteer ons portfolio contacteer ons portfolio contacteer ons portfolio contacteer ons over fotoatelier de rammelaere wat fotoatelier de rammelaere is uw professionele partner in digitale fotografie voor industrile reportages architecturale sfeeropnames en productfotografie op locatie in binnen en buitenland en in eigen studio. Voor portretten kinderfotografie en familiereportages kan u kiezen voor onze studio of uw eigen vertrouwde omgeving. Live fotografie op uw bedrijfsevent of familiefeest met hoogwaardige afdrukken ter plaatse zorgen voor een onvergetelijke herinnering voor uw genodigden. Na afloop van het feest kunnen u en uw gasten op onze beveiligde eventphotosite rustig nagenieten en naar wens gratis beelden downloaden voor eigen gebruik. uiteraard enkel en alleen met uw toestemming voor de bescherming van uw privacy Het toekomstperspectief van event fotograaf Alle opnames worden na afloop van uw opdracht aangeleverd in lage en hoge reso.

Kennis over Event fotograaf

uw fotograaf onze missie prijzen contact artfocus copyright fotografie industrie events portret vormgeving fotograaf.injebuurt google .